Wilt u een woning kopen om te verhuren?

Dan hebben wij goed nieuws. Wij hebben sinds kort nog meer mogelijkheden. Wij zijn een van de geselecteerde kantoren die de Woonfonds Woningverhuur Hypotheek mag aanvragen.

Woningverhuur, overal in Nederland

Iedereen is welkom, in heel Nederland. Met deze gedachte komt Woonfonds de markt in. En dat is mooi, want dat was bij andere aanbieders nog wel eens lastig. Dit terwijl een investering in een woning in een dorp net zo interessant zou kunnen zijn als in de stad.

Woningverhuur mogelijk eerder haalbaar

Net als andere aanbieders vraagt Woonfonds u ook om eigen geld in te brengen. Bij de Woningverhuur Hypotheek kunt u tot 70% van de woningwaarde in verhuurde staat financieren. Wat bij Woonfonds anders is, is dat zij uw huurinkomsten tot 80% meeneemt en toestaat dat u tot 50% van de marktwaarde van de woning aflossingsvrij financiert. Daarnaast hoeft u bij Woonfonds niet versneld af te lossen. Hierdoor wordt een Woningverhuur Hypotheek mogelijk eerder haalbaar voor u.

Meer weten? Wij helpen u graag.

Redenen voor woningverhuur

Er zijn meerdere redenen waarom u woningverhuur kunt overwegen.

• Uw wilt een woning kopen voor uw kind.
• U heeft overwaarde waar u iets mee wilt doen.
• Uw spaargeld rendeert niet.

U heeft eigen geld nodig

Banken vragen u minimaal 30% van de getaxeerde marktwaarde van de woning in verhuurde staat, in te brengen vanuit eigen geld.

Goed om te weten

Hieronder vindt u wat handige links naar sites over hoe u bijvoorbeeld de hoogte van de huur bepaalt. Of een voorbeeld van een huurcontract.

• Nederlands Huurrecht
• Voorbeeld van een huurcontract
• Huurprijs berekenen

Meer kans op een hypotheek voor woningverhuur

Wij bieden misschien meer mogelijkheden dan uw eigen bank. Dit komt omdat wij een onafhankelijk kantoor zijn en meerdere aanbieders met elkaar kunnen vergelijken.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Theo Peppink

Theo Peppink

06-24593870

U kunt bij mij terecht voor advies over echtscheiding, (zakelijk) pensioen en vermogensopbouw, hypotheken, fiscale zaken, geldzaken, en voor financiële planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35.