Over ons

Lancyr Adviesgroep Rijswijk staat voor u klaar met een team van vaste deskundige financieel adviseurs. U vindt bij ons alle benodigde verzekeringskennis, zowel op particulier als op zakelijk terrein. Onze financieel adviseurs houden zich dagelijks bezig met het rondmaken van hypotheken en adviseren van pensioenen op maat. Bijzonder is ons specialisme echtscheidingsbemiddeling.

We luisteren goed naar u en gebruiken de hierbij opgedane inzichten om aan uw financiële wensen en behoeften te voldoen. De invulling die past bij uw levensfase en omstandigheden. U krijgt waar voor uw geld door concurrerende huismerken én onze inzet om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Afspraken nakomen is voor ons vanzelfsprekend.

Onafhankelijk advies
Een financieel adviseur betaalt u uiteraard voor het advies en voor het beheren van uw financiële pakket door middel van een fee of provisie. Maar daar krijgt u veel voor terug. Vaak blijkt u dankzij hem te besparen op uw verzekeringen. Ook staat een financieel adviseur voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld bij schade aanspraak wil maken op uw verzekeringen.

10 voordelen van onafhankelijk advies

AFM & Kifid
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12009791. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.014443.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In onze dienstenwijzers vindt u de werkwijze van Lancyr Adviesgroep Rijswijk. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken. Deze documenten kunt u hieronder downloaden:

Dienstverleningsdocument Hypotheek
Dienstverleningsdocument Pensioen
Dienstverleningsdocument Risico’s afdekken
Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen

Lees ook onze Dienstenwijzer en Algemene Voorwaarden:

Dienstenwijzer Lancyr Adviesgroep Rijswijk
Algemene Voorwaarden Lancyr Adviesgroep Rijswijk

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ingmar Huegen

Ingmar Huegen

U kunt bij mij terecht voor risicobeheer en advies over uw verzekeringen, zowel zakelijk als particulier.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35.