Kwaliteit van onze financieel adviseurs in Rijswijk

Bij ons kunt u rekenen op deskundig financieel advies. Ons kantoor is aangesloten bij verschillende organisaties die van hun leden een kwaliteitsnorm eisen. Deze norm geldt zowel voor het advies, de wijze van advisering als de wijze waarop de vakkennis van de adviseurs op peil wordt gehouden.

Hieronder ziet u aan welke kwaliteitsnormen ons kantoor voldoet en over welke vakkennis/diploma’s een of meer van onze adviseurs beschikken.

Gecertificeerd Financieel Planners (FFP)

FFPkeurmerkDit keurmerk van de Federatie Financieel Planners (FFP) garandeert de kwaliteit van de aangesloten planners. Zo heeft u zekerheid over de deskundigheid en objectiviteit van de adviseur die u wilt inschakelen.

Concreet biedt het FFP-Keurmerk u de volgende harde garanties:

  • Een financieel planner voldoet aan strenge opleidings- en (bij)scholingseisen.
  • Hij heeft een gedragscode ondertekend die hem verplicht altijd objectief te blijven en in uw belang te handelen.
  • U kunt een klacht indienen als u vindt dat uw financieel planner zich niet of onvoldoende aan deze regels houdt.
  • Uw klacht wordt behandeld door een Commissie van Toezicht.

Website: www.ffp.nl

Financial Planning Standards Board Nederland (FBSBA)

FPSB NederlandDe stichting FPSBA Nederland treedt op als de vertegenwoordiging van bij haar geregistreerden in de (financiële plannings)markt, richting de politiek en andere (markt)partijen.

Website: www.fpsb.nl

Erkend Hypotheek Adviseur

Lopo Erkend HypotheekadviseurBij ons kantoor zijn Erkend Hypotheekadviseurs werkzaam.

De erkenning van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseurs die dit label mogen voeren, hebben de SEH laten zien dat zij deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadvies.

Om Erkend Hypotheekadviseur te worden, moeten hypotheekadviseurs een examen bij de SEH afleggen. In dit examen worden de vakgebieden Belastingen, Recht, Verzekeringen, Toekomstvoorzieningen en Financieringen uitgediept.

Om Erkend Hypotheekadviseur te blijven moet de adviseur jaarlijks Permanente Educatie (PE) volgen.

Website: www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Erkend Financieel Adviseur

Bij een Erkend Financieel Adviseur en een Erkend Hypotheekadviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Beide Erkend Adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheken. Hun kennis is altijd up-to-date.

De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting, die is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Nederlandse Orde van Pensioen Deskundigen

nopdDe Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD) is een beroepsorganisatie van gespecialiseerde pensioenadviseurs.

De leden adviseren bedrijven en particulieren over hun pensioenregeling. Zij onderscheiden zich door te voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van vakbekwaamheid, integriteit en onafhankelijkheid.

Website: www.nopd.nl

Mediatiors federatie Nederland

Mediators federatie Nederland is de onafhankelijke kwaliteitskoepel voor mediation in Nederland.

Met mediation lost u zelf het probleem op, samen met de persoon waarmee u het conflict heeft. Onze mediator is een onafhankelijke bemiddelaar kan u daarbij kunt helpen. Hij brengt de communicatie weer op gang, begeleidt de gesprekken en bewaakt het proces.

Website: www.mfnregister.nl

Vereniging van Financieel Planners & Scheidingsmediators (VFPS)

Logo VFPSDe VFPS is een vereniging van financieel planners waarvan het merendeel zich gespecialiseerd heeft tot financieel scheidingsmediator.

Onze financieel scheidingsmediator is gespecialiseerd in het omgaan met conflicten en emoties. De begeleiding van uw echtscheiding komt daarmee in handen van een deskundige die ook nog eens verstand heeft van geldzaken.

Website: www.vfps.nl

Stichting Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA)

Logo RFEADe Stichting RFEA bewaakt de kwaliteit van het beroep van Financieel Echtscheidingsadviseur. O.a. door het up to date houden van het register, het bewaken van de gedragscode RFEA en een beschermd gebruik van de titel RFEA. Daarnaast zorgt de Stichting RFEA voor de uitvoering van de onafhankelijke geschillenregeling.

Website: www.rfea.nl

 

Bekijk het overzicht van alle financieel adviseurs bij Lancyr Adviesgroep Rijswijk.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ingmar Huegen

Ingmar Huegen

U kunt bij mij terecht voor risicobeheer en advies over uw verzekeringen, zowel zakelijk als particulier.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35.