Pensioen

Een onbezorgd pensioen, daar moet u nu iets voor doen

Eindelijk eens die cruise maken, een camper kopen of een huis in Frankrijk zoeken? Daar is geld voor nodig. Hoewel een AOW-uitkering voor de meeste Nederlanders vanaf hun zevenenzestigste weggelegd is, is dit bedrag vaak niet toereikend. Wilt u na uw pensionering uw huidige levensstandaard kunnen voortzetten, dan is een goede pensioenvoorziening hard nodig.

U kunt uw inkomen voor de toekomst onderbrengen bij een verzekeringsmaatschappij. Maar u kunt ook zelf sparen of beleggen om een kapitaal op te bouwen waaraan u straks een inkomen ontleent. Of u kiest voor een combinatie van die twee mogelijkheden? Eén ding is duidelijk: hoe eerder u begint, des te aantrekkelijker het resultaat. Om tot een goede beslissing te komen is een inventarisatie van uw huidige inkomen en uw uiteindelijke wensen van groot belang.

Pensioenadvies

Een goed pensioen is maatwerk, waarbij uw persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen een grote rol spelen. Iedere situatie is immers uniek. De beste oplossing voor u dus ook.

Zet nu de juiste stap en overleg eens met onze pensioenadviseurs. Wij kunnen u alles vertellen over AOW, lijfrentes en alles wat verder komt kijken bij een pensioenvoorziening.

Alvast zelf inzicht krijgen in uw pensioen? Ga naar www.mijnpensioenoverzicht.nl
Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverleningsdocumenten.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ingmar Huegen

Ingmar Huegen

U kunt bij mij terecht voor risicobeheer en advies over uw verzekeringen, zowel zakelijk als particulier.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35.