Verhuizing Lancyr Adviesgroep Rijswijk

Financieel advies floreert in Harbour Village

Kantoor Lancyr Adviesgroep Rijswijk, al 15 jaar vertrouwd financieel adviseur in de regio Rijswijk, verruilt begin januari het ‘oude postkantoor’ aan de Haagweg voor het gewilde bedrijfsterrein Harbour Village Rijswijk.

Verandering van omgeving helpt je als bedrijf om inhoudelijk vooruit te kijken,” geeft één van de twee partners Theo Peppink aan. “Deze nieuwe locatie is goed bereikbaar voor onze klanten én inspireert ons dankzij de uitstraling, licht en ruimte van de werkplek.

Online verzekeringen en complex advies

Vooruit kijken is wat Lancyr Rijswijk kenmerkt en waarom het financieel advieskantoor floreert. Theo Peppink: “In vijf jaar tijd is het aantal financieel intermediairs in Nederland met een vijfde gekrompen, en die trend zet de komende jaren nog door. Wij hebben jaren terug al gezien dat het online vergelijken en sluiten van eenvoudige financiële producten, zoals autoverzekeringen, een deel van ons werk zou overnemen. Dan moet je als ondernemer schakelen en kijken waar mensen wél echt advies over nodig hebben. En hoe je zorgt dat jij daarin de expert bent.

Op deze website kun je daarom zelf verzekeringen vergelijken en afsluiten. Maar heb je advies nodig of heb je schade dan zijn de adviseurs rechtstreeks benaderbaar voor telefonisch of persoonlijk overleg. Je hebt dus wel nog persoonlijk contact en iemand die jouw financiën bewaakt.

Unieke combinatie aan specialismen: voor werkbare en realistische afspraken in een convenant en voor regelen hoofdelijk ontslag bij scheiding:

Helaas eindigt 1 op de 3 partnerschappen in echtscheiding. Bij het uit elkaar gaan worden (met een echtscheidingsadviseur) afspraken gemaakt over het scheiden van eigendommen en uit elkaar halen van de financiën, zoals de hypotheek en de boedelscheiding. Maar de meeste van die mediators en echtscheidingsspecialisten hebben geen financiële achtergrond. Helaas gebeurt het daardoor regelmatig dat met moeite afspraken worden opgesteld in een convenant, die vervolgens financieel en/of fiscaal niet uitvoerbaar zijn. Denk aan het niet meewerken van hoofdelijk ontslag door een hypotheekverstrekker.

Theo Peppink: “Door mijn vrij unieke combinatie van specialismes: Mediatior / Echtscheidingsadviseur, Erkend Hypotheekadviseur en Master Financial Planner kijk ik al vroeg in het echtscheidingsproces naar de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden. Zo hoeft niet het hele hebben en houwen aan meerdere personen c.q. partijen uitgelegd te worden en voorkomt extra (advies)kosten. Denk aan partijen zoals een mediator, advocaat, notaris, hypotheekadviseur, belastingadviseur, accountant, bank, verzekeraars, pensioenuitvoerders en Belastingdienst. Hierdoor kan in één keer een werkend stappenplan worden opgesteld en een realistisch convenant om de scheiding soepel te laten verlopen.”

Niet snel is een vraagstuk voor Theo te lastig en hij heeft er veel plezier in om met zijn kennis uw financiën in een rustige, zekere koers te sturen.

Theo Peppink en zijn collega’s nodigen u vanaf begin januari van harte uit om vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken in hun nieuwe pand aan de Nijverheidsstraat.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ingmar Huegen

Ingmar Huegen

U kunt bij mij terecht voor risicobeheer en advies over uw verzekeringen, zowel zakelijk als particulier.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35.