Risicobeheer voor bedrijven

Als ondernemer loopt u risico’s. Hier staat u waarschijnlijk niet teveel bij stil. U wilt immers doen waar u goed in bent, ondernemen! Het is echter wel verstandig om de belangrijkste risico’s in beeld te brengen en te bepalen hoe u het beste met specifieke risico’s kunt omgaan.

Uit onze praktijk blijkt helaas vaak dat voorafgaand aan inkoop van een verzekeringspakket, geen goed risicobeheer is uitgevoerd. Het verzekeringspakket is onvoldoende afgestemd op de specifieke situatie van uw onderneming en/of de specifieke wensen van u als ondernemer. Hierdoor is een grote kans op oververzekering; u betaalt onnodig veel premie. Of erger, onderverzekering; bij schade wordt niet voldoende uitgekeerd, waardoor de bedrijfscontinuïteit in gevaar kan komen. Helaas komt dit pas bij schade aan het licht en is het (financiële) leed dan al geschied.

Het is dan ook verstandig om u vooraf goed te laten informeren. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen. Samen met u brengen wij de risico’s van uw bedrijf in beeld en bespreken hoe u met deze risico’s kunt omgaan. Dit hoeft overigens niet per definitie het afsluiten van een verzekering te zijn.

Wilt u meer weten over risicobeheer binnen uw bedrijf? Wij staan u graag te woord voor persoonlijk advies.

 

 

 

 

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ingmar Huegen

Ingmar Huegen

U kunt bij mij terecht voor risicobeheer en advies over uw verzekeringen, zowel zakelijk als particulier.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35.