Waar dient een rechtsbijstandverzekering verkeer voor?

Voorkom juridische verkeersellende

Stel u wilt uw nieuwe auto een parkeergarage uitrijden. De slagboom gaat omhoog en u rijdt verder. Maar dan slaat de slagboom een enorme deuk in uw dak. Onmogelijk, houdt de directie van de parkeergarage vol.

Of uw dochter wordt onderweg naar school in volle vaart aangereden door iemand op een scooter. De verzekeringsmaatschappij van de scooterberijder staat op het standpunt dat uw dochter zonder op te letten overgestoken is en weigert de schade te vergoeden.

Stuk voor stuk vervelende en frustrerende situaties, waarbij u vaak niet weet bij wie u terecht kunt om uw recht te halen. Onze rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers helpt daarbij!

Wat is gedekt met een Rechtsbijstandverzekering Verkeersdeelnemer?

Met een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers hebben u en uw gezin altijd de beschikking over deskundige juristen in allerlei verkeerssituaties. U heeft recht op rechtshulp als voetganger, fietser, of rijdend in een voertuig. Ook heeft u recht op rechtshulp bij geschillen rondom de aankoop en het onderhoud van uw auto en zelfs rondom vakantieboekingen en reizen.

Wij werken samen met gespecialiseerde juristen. Met onze rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers kunt u rekenen op juridische belangenbehartiging door specialisten. Zij zullen – in overleg met u – de nodige actie ondernemen richting de tegenpartij. De dekking geldt in geheel Europa en in de landen rondom de Middellandse Zee.

Voorkom dubbele dekking

Het kan voorkomen dat u dubbel verzekerd bent als u al een module rechtsbijstand verkeer heeft afgesloten bij uw autoverzekering. Lees daarom ook:
Wanneer heb ik een rechtsbijstandverzekering verkeer nodig en wanneer niet?

Rechtsbijstandverzekering verkeer afsluiten

rechtsbijstandverzekering verkeer       Sluit nu een rechtsbijstandverzekering verkeer af

 

 

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Leen Roos

Leen Roos

070 390 7235

U kunt bij mij terecht voor risicobeheer en advies over uw verzekeringen, zowel zakelijk als particulier.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *