UPDATE COVID-19/ CORONA-VIRUS

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid heeft ook ons kantoor besloten tot aanvullende voorzorgsmaatregelen.

Per heden zijn wij alleen nog telefonisch bereikbaar en is onze locatie op de Nijverheidsstraat 112 te Rijswijk tot nader bericht helaas gesloten. In de strijd tegen het Corona-virus is het van cruciaal belang dat wij onze contacten tot een minimum beperken om de overdracht van het virus te minimaliseren. Hierbij is het werken vanuit huis, waar mogelijk, één van de aanbevolen maatregelen. Voor ons kantoor is het werken vanuit huis grotendeels mogelijk en zodoende gaan wij dit per direct doorvoeren.

Uiteraard blijven wij voor u op verschillende manieren bereikbaar:
– Stuur ons een e-mail op info@lancyrrijswijk.nl
– Bel ons op 070 – 390 72 35
– WhatsApp ons via 06 – 345 167 83
– Of stuur ons een bericht via Facebook

Mochten bovenstaande contactmogelijkheden in uw situatie niet voldoende zijn, dan gaan we natuurlijk samen met u op zoek naar een stukje passend maatwerk. Hierbij kunt u onder andere denken aan bijvoorbeeld FaceTime of Skype.

Zorg goed voor uzelf en elkaar.
Team Lancyr Adviesgroep Rijswijk

Vragen over uw financiën? Lees ons ‘Dossier coronavirus en geldzaken’

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Theo Peppink

Theo Peppink

06-24593870

U kunt bij mij terecht voor advies over echtscheiding, (zakelijk) pensioen en vermogensopbouw, hypotheken, fiscale zaken, geldzaken, en voor financiële planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35.