Al 100 positieve reviews op advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is een platform waar je een financieel adviseur kan zoeken, of een beoordeling achterlaten van een adviseur die je heeft geholpen. Wij nodigen iedereen uit om hier een beoordeling (review) achter te laten. We waarderen deze namelijk enorm omdat we hierdoor kunnen zien of we erin slagen onze missie te vervullen en of we onze werkwijze dienen bij te stellen.

Onze missie: Wij helpen onze klanten het beste te kiezen voor hun financiële gezondheid – nu en in de toekomst – voor henzelf en voor de mensen om wie zij geven.

Inmiddels hebben meer dan 100 klanten ons laten weten wat ze van onze dienstverlening vinden. En dan nog wel 100 tevreden klanten, want zij geven ons gemiddeld een 9.7 als score! Ontzettend bedankt aan iedereen die op deze wijze zijn waardering heeft uitgesproken!

100e review

Theo Peppink en Christina Setiawan

We hebben de teller in de gaten gehouden en de indiener van onze 100e review hebben wij even extra in het zonnetje gezet. We feliciteren Christina Setiawan en Pieter Seelaar ten eerste met het rondmaken van hun hypotheek voor hun nieuwe woning. En ten tweede bedanken we ze voor de positieve beoordeling.

Theo Peppink, hun persoonlijk hypotheekadviseur, verraste Christina op ons kantoor met champagne. Haar man kon er niet bij zijn omdat hij momenteel met het Nederlands Cricket Team in Zuid-Afrika aan het trainen is – succes Pieter!

Op naar de 250 reviews!

Laat hier uw review achter: https://www.advieskeuze.nl/advies/2281aj/lancyr-adviesgroep-rijswijk

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ingmar Huegen

Ingmar Huegen

U kunt bij mij terecht voor risicobeheer en advies over uw verzekeringen, zowel zakelijk als particulier.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35.