Ook in 2014 pensioenadvies op alle pijlers

Pensioenklok

Ook in 2014 kunt u bij ons aankloppen voor pensioenadvies en pensioenverzekeringen. Óók als het gaat om pensioen opgebouwd in loondienst. Hiermee behoren wij tot een selecte groep financieel advieskantoren die hiervoor een vergunning krijgt van de AFM.

Door de strenge selectiecriteria voldoen naar verwachting slechts 300 van de circa 8.000 financieel advieskantoren in Nederland volgend jaar aan de voorwaarden van de AFM om te adviseren over alle pijlers van ons pensioenstelsel. We zijn dus best trots om ons hierop te onderscheiden.

Advies op alle pijlers, geïntegreerd in uw financieel plan

Het Nederlands pensioenstelsel kent een viertal  pijlers:

  1. AOW
  2. Pensioen opgebouwd in loondienst
  3. Lijfrente  (wordt  pensioensparen genoemd via bank of verzekeraar)
  4. Eigen geld/vermogen (ook de  overwaarde eigen woning)

Wij integreren onze adviezen voor elk van deze pijlers in uw financiële planning voor uw oude dag.  Zo krijgt u een goed totaalbeeld van uw financiële toekomst. Want dat is de visie die u van ons kent: al uw financiën hangen met elkaar samen. Dus ons advies aan u ook.

De tweede pijler als adviesbasis

Geïntegreerd advies is altijd maatwerk, aangepast op uw situatie. Zo kan het zijn dat alleen advies in de tweede pijler passend en gewenst is:

  • voor een onderneming die een pensioenregeling  overweegt;
  • voor een werknemer inclusief directeur groot aandeelhouder die advies wenst over zijn pensioenregeling via zijn werkgever.

Door o.a. het behalen van het WFt Pensioen Diploma, ben ik binnen ons kantoor de financieel adviseur, die u kan adviseren inzake pensioen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Theo Peppink

Theo Peppink

06-24593870

U kunt bij mij terecht voor advies over echtscheiding, (zakelijk) pensioen en vermogensopbouw, hypotheken, fiscale zaken, geldzaken, en voor financiële planning.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35.